Choď na obsah Choď na menu
 


12. 4. 2016

My Thought - What is HAPPINES?

Hi everybody!

hello.png

Vítam vás pri dnešnom článku! Dnes som si pripravila trochu kratší článok, a skôr taký pocitový. Kto by nerozumel názvu článku, je to: Moje názory - Čo je to ŠŤASTIE? Chcela by som vám napísať môj názor na šťastie. Tak si pripravte čajík, pohodlne sa usaďte, a ideme na to!

 

Každý má na šťastie iný názor. Niekto môže hovoriť "Pre mňa je šťastie peniaze a sláva", a niekto môže hovoriť "Pre mňa je šťastie rodina a priatelia", preto ja to vnímam ako dobrý pocit z niečoho. Je to niečo, z čoho som šťastná, cítim sa dobre a nie som smutná. Keď som šťastná, mám pocit ako keby som mala hlavu v oblakoch, snívala a užívala si každú chvíľku svojho života, NIKDY by som nechcela byť nič iné ako šťastná. Proste tie chvíle s kamarátkami a kamarátmi, s rodinou, s tanečnou skupinou. A samozrejme moje šťastie z písania. Proste ten najlepší, najúžasnejší, najkrajší, a najemotivovanejší pocit. Nik mi to nevezme, proste som len ja a všetko to o čom snívam. Vtedy sa cítim tak, tak, proste sa to poriadne nedá opísať. Mám motýlikov v bruchu, celé moje vnútro je natešené, a vtedy sa snažím užívať si života na 100%! Preto motto ktorým sa riadim je "YOU ONLY LIVE ONCE!" (ŽIJEŠ IBA RAZ!) Preto by som vám chcela povedať "Užívajte si života, z každej zlej veci sa spamätajte, snažte sa netrápiť, a hlavne byť sami sebou!"

A teraz druhá etapa, a tou je niečo ako falošné, umelé šťastie. Niekedy si hovorím, že to čo robia moje spolužiačky není úplne pre mňa. Keď to robím, cítim sa taká nesvoja, a hlavne do niečoho nútená. Aj keď oni ma do toho nenútia, ale zase nechcem vypadnúť z kolektívu. Preto sa niekedy tvárim, že to milujem, aj keď to tak vôbec není. Ale zistila som jednu vec, a to je to, že treba, aby ste boli sami sebou. Aj ja som si uvedomila, že som urobila veľkú chybu, a teraz to tak nerobím, som úprimná, na nikoho sa nehrám. Preto chcem poprosiť vás, ak niečo takéto robíte, okamžite s tým prestaňte. Možno to bude ťažké, ale musíte vedieť prejaviť svoj názor, a nie súhlasiť s väčšinou, lebo potom nebudete slobodná osoba. "Nikdy sa nehrajte na niekoho kto nieste, buďte sami sebou!"

A posledná etapa je šťastie, ktoré si zaslúžite. Keď máte pocit, že nie ste voľní, že vám v tom niečo bráni, tak sa proste uvoľnite. Prestaňte myslieť na problémy, a užívajte si život, ničoho sa nebojte, ukážte akí ste vy! Neskrývajte svoje šťastie! Dávajte ostatným najavo, že ste šťastný, a, že si chcete svoj život užívať. Napríklad, keď dostanete zlú známku, tak sa poučte a snažte si to opraviť. Ale v žiadnom prípade nebuďte zlý na ostatných, skôr naopak! Nakazte ich svojím šťastím, dajte im najavo, že po šťastí túžite! A keď niekto bude chcieť svojím šťastím nakaziť vás, určite sa nechajte nakaziť, robte samé šialenosti, vyprankujte niekoho...! Proste robte to, po čom túžite! "Neskrývaj svoje šťastie, ale užívaj si život!"

 

Tak to by bolo všetko. Ja som sa celkom rozpísala, a vyjadrila som svoje emócie. Dúfam, že sa vám článok páčil, fakt som si dala záležať. Takže ak ste spokojní, podporte článok komentárikom, alebo doňho napíšte, čo znamená šťastie pre vás. No a my sa uvidíme pri ďalšom článku. BYE!

bye-.png

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Pekné

sisidejzi, 18. 4. 2016 18:01

Máš talent na písanie. Ak máte v škole niečo ako školský článok začni doň písať. Veľa ľudí by to ocenilo. Neviem čo chceš v dospelosti robiť, ale pouvažuj nad koníčkom- písanie. Za pár rokov by si si to prečítala a povedala by si si- toto som napísala? Ak sa tomu chceš venovať tak sa tomu venuj. Kým máš fantáziu treba ju využiť. Moje spolužiačky sú otrávené len čo majú napísať dve slová. Máš v niektorých veciach pravdu, v iných zasa úplnú a v iných možno nie.

Re: Pekné

Adminka, 20. 4. 2016 19:11

Super, ďakujem. Bohužiaľ v škole nemáme časopis :-( Keby bol, určite by som chcela písať. Ale trošku by som sa bála, či by sa mi nesmiali. Napríklad keď som písala tento článok, bála som sa, že sa niekomu nebude páčiť, že je to tak emotívne (vieš ako to myslím). Ale potom mi došlo, že ja si môžem písať to čo chcem, a to čo ma baví. A aj keby som v tom bola najhoršia na svete, tak to budem robiť ďalej :-)

Súhlasím s tebou na plnej čiare!

Dívka Lucie, 13. 4. 2016 19:24

Veľmi pekne si sa rozpísala a súhlasím s tebou aj s mottom YOU ONLY LIVE ONCE! Na taký vek aký máš,velice dobre píšeš články.

Re: Súhlasím s tebou na plnej čiare!

Adminka, 13. 4. 2016 20:14

Jéj, ďakujem, to mi ešte nikto nepovedal <3 Snažila som sa to napísať pekne, ale bola to celkom fuška. Ešte raz dík <3