Choď na obsah Choď na menu
 


1. 7. 2016

Hello SUMMER!

*PUSTITE SI PESNIČKU A AŽ KEĎ ZAČNE SPIEVAŤ ZAČNITE ČÍTAŤ*

Hi everyone!

10 mesiacov práce, učenia a rôznych školských povinností je za nami! S koncom júna je za nami ďalší školský rok plný zmätku, povinností a určite aj stresu preč! Dnes, 1. júla začínajú dvojmesačné letné prázdniny, na ktoré sa každý určite tešil! Sú pred nami 2 mesiace plné zážitkov, zábavy, relaxu, dovoleniek, kúpalisiek, plavární. 2 mesiace bez školy a všetkého stresu, ale bohužiaľ aj bez každodenného videnia kamarátov.

Verím, že každému tento školský rok priniesol okrem všetkej námahy rôzne zážitky, príhody, nové kamarátstvá, určite aj nejaké nové pokroky. Všetky tieto veci zostanú v našich srdciach zapísané už navždy.

A tiež verím, že niektorým z vás aj veľa sĺz. Konkrétne deviatakom ktorí opúšťajú svoje základné školy a vydávajú sa za novými dobrodružstvami, alebo tým čo odchádzajú na osemročné gymnáziá, kde idem aj ja...

VŠETKÝM PRAJEM KRÁSNE LETO PLNÉ KRÁSNYCH ZÁŽITKOV!!!

Týmto článkom by som sa chcela poďakovať všetkým čo so mnou tento školský rok prežili, či už moji naozajstní kamaráti, alebo tie internetové priateľstvá. Tým naozajstným som sa poďakovala osobne, a teraz sa chcem poďakovať tým internetovým ktorí pre mňa tiež veľa znamenajú.

alex006 - Milá Alex, čo ti mám povedať. Si asi moja najlepšia internetová kamarátka s ktorou som si začala písať ako s úplne prvou. Na HPD sme sa zaregistrovali v ten istí deň a dokonca aj v tú istú hodinu. Hneď v prvý deň sme si začali písať a všetko čo sa dialo sme prežívali spolu... Takže tebe patrí hrozne veľké ďakujem či už si to čítaš alebo nie!

Dívka Lucie - Lucka, čo všetko ti musím povedať... Si hrozne milá, dobre si rozumieme. Si jedna z najaktívnejších členov v mojej skupine. Skoro všetkým z nás robíš profilovky, na všetko odpovedáš a hlavne si strašne ochotná... Tebe samozrejme patrí jedno veľké ďakujem.

McMarti - Bože Marti, aj tebe niečo musím povedať. Si hrozne milá, vtipná, kreatívna a omnoho viac. Tiež skvelá kamarátka, ale to všetky ktoré tu spomínam. Tebe sa chcem tiež veľmi poďakovať, však ty vieš prečo.

TerkaVankova - Tiež veľmi milá a hlavne vtipná osôbka. Ďakujem.

Elsa m - Si priateľská, skvele sa s tebou píše. Mimochodom krásne spievaš :) Aj tebe ďakujem.

tajné zvíře/tajné zvíře 2 - Veľmi vtipná, milá a skvelá kamarátka. Aj tebe patrí krásne ďakujem.

mates111mates, alebo teda amelimka - Milá Amélia, si asi moja druhá naj internetová kamarátka. Keď si posielame fotky si vtipná, je s tebou sranda a skvele si rozumieme. Tebe patrí taktiež obrovské ďakujem!

super Vera - Aj keď sa nepoznáme asi ani týždeň, tak si skvelá osôbka s ktorou sa vždy pobavím a si hrozne milá. Vážim si ťa a patrí ti tiež ďakujem.

Vejisek72 - Tebe by som sa chcela veľmi poďakovať za krásne komentáre pod článkami. Moc si toho vážim a tiež ti patrí jedno veľké ďakujem.

Spectra38 - Tiež veľmi milé dievča. Má super blog a tento školský rok ma potešila krásnymi komentármi na inom blogu. Takže aj tebe patrí ďakujem.

A nakoniec by som chcela poďakovať vám, všetkým čitateľom môjho blogu ktorí ma podporujete tými skvelými číslami a komentármi, hrozne si vás vážim. A nech si aj ty hocikto a nechodíš na môj blog, tak aj tebe ďakujem za tvoju návštevu a dúfam, že sa sem budeš vraciať.

TENTO ROK SME TOHO SPOLU DOKÁZALI VEĽA A ÚPRIMNE DÚFAM, ŽE ĎALŠÍ ROK TOHO DOKÁŽEME OVEĽA VIAC!

*************************************************************************************************************************************************

Takže toto by bolo pre tento článok všetko. Ak sa páčil tak okomentujte a BYE! :3

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Ďakujem

alex006, 7. 7. 2016 18:17

Milá Tini, po pravde, ani ja neviem čo povedať. Zoznámili sme sa hneď v náš prvý deň, som strašne šťastná, že som ťa spoznala. Krásne prázdniny, uži si ich naplno :D

Re: Ďakujem

Adminka, 7. 7. 2016 20:36

Aj ja som šťastná :* Ďakujem, aj ty si ich uži :)

Dík...:)

Elsa M, 3. 7. 2016 10:35

Dík moc. Jsi úžasná osoba a máš úžasné články. Jsem moc ráda že jsem tě poznala, ikdyž jen přes internet :D...
Užij si prázdniny...

Re: Dík...:)

Adminka, 3. 7. 2016 12:18

Ďakujem :) Aj ty si skvelá osoba :D

Děkuju!

super Vera, 2. 7. 2016 11:32

Děkuju :D:* je to od tebe moc milé ..mám to úplně stejné <3 jsi moje nejlepší internetová kámoška <3

Re: Děkuju!

Adminka, 2. 7. 2016 11:34

Není vôbec za čo. Fakt sa s tebou super píše a si hrozne moc milá a zábavná :):*:D:3

:)

Amelimka, 1. 7. 2016 20:40

Mám tě moc ráda! Máš super články co třeba dokážou napsat dospělí! Mám tě fakt moc ráda :-*

Re: :)

Adminka, 1. 7. 2016 20:54

Ako dospelí hádam až nie :) Samozrejme ďakujem :* A tiež ťa mám moc rada :D

#ŽádnýNadpisMěNenapadá

McMarti, 1. 7. 2016 18:39

Moc děkuji Ninko. Nevěděla jsem, že jsem pro tebe jedna ze super kamarádek na HPD. Taky tě mám ráda, jsi vtipná a hodná. A pořád musím vzpomínat na tvůj článek s faktama o tobě a můj komentář ,,Hele holka řeknu ti pravdu (neděs se:-)) Ještě nikdy se mi nestalo, že bych měla s někým tolik společných věcí jako s tebou." Tak jsme se vlastně poznaly.

Re: #ŽádnýNadpisMěNenapadá

Adminka, 1. 7. 2016 18:48

Na to si pamätám :D A samozrejme si jedna z tých naj a ty aj vieš prečo :*